Başkan Özkan'dan 1 Mayıs işçi bayramı mesajı!

Başkan Özkan'dan 1 Mayıs işçi bayramı mesajı!

Hakkari Gazeteciler Cemiyet başkanı Mehmet Özkan 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

 

İşçi ve emekçilerin her daim yanında olduğunu belirten Başkan Mehmet Özkan “1 Mayıs işçilerin, emekçilerin birlik ve dayanışmasının ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün alın teriyle emek veren, üreten herkesin birlik ve beraberlik günü olduğunu söyleyen Başkan Özkan sözlerine şöyle devam etti:

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günüdür. Çalışanlara gereken değerin verilmesi, işçinin alın teri kurumadan emeğinin karşılığını alması bilincinin yaygınlaşması, sorunlar karşısında hak ve taleplerin karşılanması açısından önemli bir gündür. 1 Mayıs vesilesi ile başta basın emekçileri olmak üzere alınteri ile geçinen tüm emekçilerin gününü kutlarım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.