Belediye Eş Başkanları, STK Temsilcileri ile Yüksekova'nın sorunlarını görüştü

Belediye Eş Başkanları, STK Temsilcileri ile Yüksekova'nın sorunlarını görüştü

Yüksekova Belediyesi Eş Başkanları Şadiye Kırmızıgül ve Şoreş Diri, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile bir ara gelerek ilçenin sorunları hakkında görüştü.

Yüksekova Belediye Eş Başkanları Şadiye Kırmızıgül ve Şoreş Diri, belediye binasının toplantı salonunda STK temsilcileri ile bir araya geldi.

Eş Başkanların öncülüğünde yapılan toplantıda ilçedeki kaldırım işgali, yol sorunu, ulaşım, İpekyolu’nun orta refüjü, yüksek kira ve madde bağımlılığı ve taksi durak sorunları gibi sorunlar ele alınıp çözüme kavuşması için istişarelerde bulunuldu.

STK'lar ise Yüksekova ilçesinin mevcut sorunlarının giderilmesi noktasında ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini ifade etti.

Yapılan Toplantıya, Yüksekova Belediyesi Eş Başlanları Şadiye Kırmızıgül, Şoreş Diri, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis BaşkanıTimur Sevi, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Ziraat Odası Başkanı Perviz Geçirgen, Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Selami Durna Hakkari Barosu Yönetim kurulu üyesi Av.Tevfik Gündüz,  Yüksekova Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Kerem Öztunç katıldı.

I M G 0425

I M G 0430

I M G 0448

I M G 0451

I M G 0452

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.