Çukurca Kaymakamlığından taciz açıklaması

Çukurca Kaymakamlığından taciz açıklaması

Çukurca Kaymakamlığı dün akşam Foto Safari ve Doğa festivali kapsamında düzenlenen Kıraç Konseri sonrası yaşanan kavga ve taciz iddiası olayına ilişkin basın açıklaması yayımladı.

 

Hakkari Valiliği tarafından Çukurca ilçesinde düzenlenen "Çukurca Foto Safari ve Doğa Sporları Festivali"nin son gününde yapılan konserde, yaşanan taciz olayı ile ilgili açıklama yapıldı.

Çukurca Kaymakamlığı Taciz olayı ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

‘Çukurca ilçemizde dün aksam konser sonrasında asiri alkollü kisiler tarafından yasanan kavga olayında, 239 promil alkollü olduğu tespit edilen Y.P' nin 16 yaşındaki kızın elini tutması iddiasına iliskin kolluk birimleri ilgili kisiyi hemen gözaltına almis olup, şahısa iliskin adli ve idari islemler eksiksiz sürdürülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.’’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum