Hakkari Belediyesi Eş Başkanlarının 1 Mayıs mesajı

Hakkari Belediyesi Eş Başkanlarının 1 Mayıs mesajı

Hakkari Belediyesi Eş Başkanları Mehmet Sıddık Akış ve Viyan Tekçe 1 Mayıs Emek ve dayanışma günü dolayısı ile bir mesaj yayımladılar.

Hakkari Belediyesi Eş Başkanları Mehmet Sıddık Akış ve Viyan Tekçe 1 Mayıs mesajında şu ifadelere yer verdiler:

“Katılımcı, özgürlükçü ve demokratik yönetim modelimizle, geçmişten günümüze emekçilerin ördüğü mücadeleye omuz vermek ve ileriye taşımak hepimizin görevi. 70’lerden günümüze ilmek ilmek ördüğümüz yerel yönetimler geleneğimiz her daim toplumsal emeğin yanında konumlandı, bugünden sonra da öyle olacak. Bizler, ‘Kendimizi ve kentimizi de yöneteceğiz’ şiarıyla tüm baskılara karşı emeğimize ve irademize sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Emekçinin hakları için mücadele eden, emeğin ve emekçinin yanında yer alan herkesi selamlıyor, çalışmalarımıza omuz veren tüm arkadaşlarımız ve yerel yönetim alanlarındaki tüm emekçiler olmak üzere halklarımızın 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Günü’nü kutluyoruz.

Yaşasın 1 Mayıs! Bijî 1ê Gulanê!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.