Hakkari'de aranan 113 şahıs yakalandı

Hakkari'de aranan 113 şahıs yakalandı

Hakkari Valisi Ali Çelik, çeşitli suçlardan aranma kaydı bulunan 113 şahsın yakalanmasında emeği geçen tüm kolluk görevlerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Vali Çelik, Asayiş Toplantısında ilgili birim yöneticileri ile bir araya geldi. Toplantıya, Vali Yardımcısı Tayyar Emre Mahmutoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, birim amirleri ve kurum müdürleri katıldı.

 Yapılan toplantıda; 1-27 Nisan tarihleri arasında meydana gelen olayların bir önceki yılın Nisan ayına oranla analizine ilişkin hazırlanan brifingler incelendi. Vali Çelik Hakkari'de 1-27 Nisan tarihleri arasında meydana gelen olayların bir önceki yılın Nisan ayına oranla Hırsızlık suçlarında %24 oranında azalmasında, Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamındaki başarılı operasyonların %254 oranında artmasında,

Kaçakçılık ve Organize Suçlar kapsamındaki başarılı operasyonların %220 oranında artmasında, dönem içerisinde çeşitli suçlardan aranma kaydı bulunan 113 şahsın yakalanmasında emeği geçen tüm kolluk görevlilerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.