Hakkari'de kaza: 3 yaralı!

Hakkari'de kaza: 3 yaralı!

Hakkari'de yağış nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden bir kamyonet takla attı. Kazada üç kişi yaralandı ve araç kullanılamaz hale geldi.

Hakkâri - Van karayolunda meydana gelen kazada, yağmur nedeniyle sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybeden bir kamyonet  takla attı. Olayda üç kişi yaralandı.

Kaza, Hakkari - Van Karayolu Erziki Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 65 NN 197 plakalı kamyonet yağış nedeniyle kontrolden çıkarak takla attı. Metrelerce sürüklenen ve yol kenarındaki toprak alana çarparak duran araçta 3 kişi yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine sağlık, ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler ve çevredeki vatandaşlar, yaralıları araçtan çıkardı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Hakkari Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Takla atan araç kullanılamaz hale gelirken, jandarma kaza ile ilgili inceleme başlattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.