Yağışlı günde sokak hayvanları unutulmadı!

Yağışlı günde sokak hayvanları unutulmadı!

Hakkari Belediyesi tarafından yağış nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları için mama bırakıldı.

 

Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü güçten düşmüş, yiyecek bulmakta zorlanan veya yaralanan hayvanları doğal yaşam alanlarında besliyor.

Sosyal belediyecilik adına çalışmalarını sürdüren ekipler, yağmurlu havalarda sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor. Hasta, yaralı ya da güçten düştüğü için vatandaşlar tarafından belediye kliniğine getirilen hayvanların bakım tedavilerini yapan ekipler, ayrıca doğal yaşam alanlarına mama ve yemek bırakarak beslenmelerine yardımcı oluyor.

Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Veteriner İsleri Müdürlüğü yetkilileri, Sosyal belediyecilik adına ekiplerinin Soğuk ve yağışlı günlerde can dostları beslenmeleri için okul pansiyonlarında, askeri birliklerden, lokantalar ve mezbaha atıkları ile doğal yaşam alanlarına yiyecek bırakarak beslenmelerine yardımcı olduklarını belirtti.

c3252108-d357-4703-9c20-517c1291841e.jpg

886668c5-3a2a-477b-8236-96eb9827b16c.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum