Hakkari’nin LGS birincisi Doğu Koleji’nden

Hakkari’nin LGS birincisi Doğu Koleji’nden

Doğu Koleji öğrencisi Aşiti Çetin, 2024 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında Hakkari il birincisi olma başarısı gösterdi.

 

Hakkari Doğu Koleji 8. Sınıf Öğrencisi Aşiti Çetin 2 Haziran tarihinde yapılan Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) 484. 938 puanla Hakkari İl birincisi oldu. 

Türkçe  dersinde 2 yanlış bir boş bırakan Çetin diğer beş branş dersindeki soruların tamamını doğru cevapladı. Bu başarı ile Hakkari İl birincisi olan Aşiti Çetin hayalindeki okula yerleşme imkanı elde etti. 

Aşiti Çetin’inin bu önemli başarısından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Hakkâri Doğu Koleji okul müdürü Ahmet Boyar şu ifadelerde bulundu;

 ‘’Biz, tüm öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Yedi yıldır yürüttüğümüz planlı çalışmalarla hedefimiz, her daim kitlesel başarıyı yüksek tutmaktı. Bu nedenle sınava giren öğrencilerimiz önemli başarılara imza attı. Tüm ekibimiz ve öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. İlimizde sadece akademik değil aynı zamanda sosyal, spor, sanat ve teknoloji ile donatılmış güçlü çocuklar mezun etmenin haklı gururunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.