Iraklı Hasta Hakkari’de sağlığına kavuştu!

Iraklı Hasta Hakkari’de sağlığına kavuştu!

Irak vatandaşı hasta tıkalı olan kalp damarı için geldiği, Hakkari Devlet Hastanesi'nde yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu.

Iraklı hasta Hakkari’de sağlığına kavuştu

Irak vatandaşı hasta tıkalı olan kalp damarı için geldiği, Hakkari Devlet Hastanesi'nde yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu

İl Sağlık Müdürlüğü, Kalp damarı tıkalı olan Iraklı hastanın Hakkari Devlet Hastanesinde sağlığına kavuştuğunu duyurdu.

Yapılan tetkiklerde kalp damarlarından birinin tıkalı olduğu belirlenen hasta, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Muhammed Öztürk'ün yaptığı başarılı ameliyatla damarı açıldı.

Serviste 3 gün tedavi gören hasta, daha sonra taburcu edildi.

Öztürk, hastanın ülkesinde 5 gün önce kalp krizi şikayetiyle bir hastaneye başvurduğunu belirtti.

Hastanın kalp damarı açılamayınca, gümrük kapısına getirildiğini, oradan da 112 Acil Sağlık ekiplerince ambulansla hastaneye getirildiğini aktaran Öztürk, "Hastanemizde yaptığımız kontrollerde kalbi besleyen bir damarını tıkalı olduğunu gördük. Oraya stent taktık. Damarı tamamen açıldı. Hastamız sağlığına kavuştu. Durumu gayet iyi. Taburcu edildi." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.