Vali Ali Çelik’ten Bakan Bak’a ziyaret

Vali Ali Çelik’ten Bakan Bak’a ziyaret

Vali Ali Çelik, AK Parti İl Başkanı Zeydin Kaya ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı makamında ziyaret etti.

Yapılan görüşme ile ilgili Hakkari Valiliği sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmede; ziyarette, Hakkâri’de planlanan yatırımlar ile mevcut spor tesislerinin durumu detaylı bir şekilde değerlendirildi.

Görüşmede, Hakkâri il genelinde gençlik ve spor alanında yapılması planlanan projeler, ilçeler ve beldelerdeki tesislerin ihtiyaçları ele alınarak, yeni yatırımların hayata geçirilmesi için istişarelerde bulunuldu.

Mevcut tesislerin iyileştirilmesi ve gençlerin spora erişiminin artırılması konularında karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

Vali Çelik, nazik kabulleri ve Hakkâri’ye sağladığı desteklerden dolayı Bakan Bak’a şükranlarını sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.