Başkan Öveç'ten Keskin'e tebrik ziyareti

Başkan Öveç'ten Keskin'e tebrik ziyareti

MÜSİAD Hakkari Şube Başkanı Adnan Öveç, Yüksekova Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Sami Keskin'e tebrik ziyaretinde bulundu.

Müstakil  Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Hakkari Şube Başkanı Adnan Öveç,kısa bir süre önce Yüksekova Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Sami Keskin'i makamında ziyaret ederek , yeni görevinde başarılar diledi.

Keskin ise Başkan Öveç'e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisine teşekkür etti.

Keskin, şöyle konuştu.

''Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü süresince Yüksekova’nın spor kenti olması noktasında 7’den 70’e herkesi spora katma ve her evde sporcumuzun olması noktasında göstermiş olduğumuz çabayı Yüksekova Belediye Başkan Yardımcılığı süresince de göstermiş olacağım. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Hakkari Valimize, Yüksekova Kaymakamımıza, MÜSİAD Hakkari Şubesi Başkanı Adnan Öveç'e  ve dostlarımıza çok teşekkür ederim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.