Başkan Aydoğdu'dan Şemdinli’deki engellilere destek

Başkan Aydoğdu'dan Şemdinli’deki engellilere destek

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Şemdinli ilçesinde ikamet eden ihtiyaç sahibi Ağır engelli Özel gereksinimli engellilere destekte bulundu.

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği  Şemdinli ilçesinde ikamet eden ihtiyaç sahibi Ağır engelli Özel gereksinimli engellilere destekte bulundu.

Kurulduğu günden beri engellilerin sorunları ile yakından ilgilenen ve ihtiyaç sahibi engellilere yardım eli uzatan Hakkari Gençlik ve  engelliler Derneği engelli vatandaşa el uzatmaya devam ediyor.

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Şemdinli ilçe merkezinde ikamet eden Leyla Sev %99  ve Hatice Sev % 95 Ağır engelli Özel Gereksinimli olan  engelliler için elektrikli hasta yatağı  ve iki  adet manuel  tekerlekli sandalye  desteğinde bulundu.

Yapılan destek ile ilgili açıklamalarda bulunan Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu hayırseverlerin desteğiyle temin ettikleri elektrikli hasta yatağı ve manuel tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine hediye ettiklerini söyledi.

 Aydoğdu,  özel gereksinimli engellilerin  en büyük hayali olan elektrikli hasta yatağı ve manuel tekerlekli sandalye olduğunu ifade etti.

'' Şemdinli ilçe merkezinde yaşayan Sev Ailesinin evine giderek hayırsever vatandaşların desteğiyle alınan elektrikli hasta yatağı ve manuel tekerlekli sandalyelerin kurulumunu gerçekleştirerek Sev ailesine teslim ettik. Leyla ve Hatice  kardeşleri yeni alınan Elektrikli Hasta yataklarına alıp bir süre sohbet edip, onlarla ilgilendik. Özel   gereksinimli kardeşlerimizim artık  Annesinin  kucağında değilde elektrikli Hasta yatağında ve Sandalyesinde geleceğinin mutluluğunu  yaşayacaklardır.Özel gereksinimli  kardeşlerimizin Elektrikli Hasta yatakları ve Manuel  Tekerlekli Sandalyeye ihtiyaçları vardı. Bizlere ulaşan maddi durumu iyi olmayan bu ailemizin çocukları için hayırseverlerden gelen yardımlarla 2 Adet Elektrikli Hasta yatağı ve 2 Adet Manuel Tekerlekli  Sandalye arabalarını alıp kendilerine ulaştırdık. Dernek olarak bizim amacımız coğrafya tanımaksızın tüm Özel Gereksinimli kardeşlerimize ulaşmak istiyoruz. Ve Özel gereksinimli arkadaşlarımızı topluma kazandırmak için çalışıyoruz. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.'' 

Sev ailesi ise Başkan Aydoğdu'ya desteklerindejn dolayı teşekkür etti.

Sev ailesi şunları kaydetti.

 

"Özel Gereksinimli çocuklarımız doğuştan engellidir. Fizik tedavi görüyor. Okula gidiyor. Hasta yatakları ve tekerlekli sandalye Araba ihtiyacımız vardı, sağolsun'lar Hakkari'den gelen başkan Aydoğdu Leyla ve Hatice  Çocuklarımız'ın Hayallerini Gercekleştirerek bizim ihtiyacımızı karşıladılar biz anne ve babaları olarak bu ağır Engelli çocuklarımızı kaldırmaya gücümüz yetmiyor bizim elimizi kolumuzu güçlendiren ve ağır olan Her iki Çocuğumuzu artık istediğimiz gibi her yere götürebiliriz dışarıya çıkartılıp gezdirebiliriz yıllardır hep böyle bir umutla bekliyorduk bize bu sevinci yasatan başkan Aydoğdu' ya Kendilerine çok teşekkür ediyoruz Allah başkan dan razı olsun inşallah" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.